BUDVA POLAZAK: 23.11.2024. – POVRATAK: 25.11.2024. Autoprevoz Mostar organizuje trodnevno putovanje u Budvu.

 

1

DAN 1 - MOSTAR -TREBINJE- HERCEG NOVI- BUDVA

Polazak u jutarnjim satima. Vožnja preko Trebinja I kratka pauza. Nastavak putovanja prema Herceg Novom  obilazak starog grad koji je protkan brojnim kulama, podzemnim prolazima, izvorima vode. U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja prema Budvi. Obilazak Budve sa lokalnim turističkim vodičem  kroz Stari grad i zidine u trajanju od sat vremena.  Smjestaj grupe u hotelu u Budvi, Slobodno vrijeme . Noćenje.

2

DAN 2 - PERAST – KOTOR- TIVAT/PORTO MONTENEGRO

Doručak u hotelu. Polazak na fakultativni izlet ( ne obavezni ) – uz doplatu : vožnja  Bokokotorskim  zaljevom u 10:00 sati. Vožnja do živopisnog gradića Perasta. Na ovom mjestu, zaštićenom od strane UNESCO-a, možete istražiti i razgledati razne barokne palate, obrambene kule katoličkih crkava i još mnogo antičkih mjesta. Vožnja brodicom do crkve na ostrvu . Nbakon obilaska nastavljamo izlet prema Kotoru.  Stari grad opasan je veličanstvenim bedemima, koji nastavljaju da opasuju brdo Sveti Ivan (San Đovani) u ukupnoj dužini od 4,5 kilometara, što je kuriozitet svjetskih razmjera. Debljina zidina je negdje i do 15 metara, a visina mjestimično i 20 m. Pogled na Kotor opasan fortifikacijama je jedan od povlašćenijih u životu. Bez obzira da li se u Kotoru u pohode dolazi kopnom ili morem, utisak je uvijek isti-gradova poput Kotora jednostavno nema u svijetu. Slobodno vrijeme u Kotoru. Nastavak vožnja u pravcu  Tivat u marinu “Porto Montenegro”.  Luksuz upakovan u prekrasnom mediteranskom stilu, “Porto Montenegro” je danas jedna od najprestižnijih marina na Jadranskom moru. Danas je “Porto Montenegro” glavna turistička atrakcija u Crnoj Gori, ali ne samo za bogate turiste, vec i za sve ostale. Povratak u hotel. Noćenje.

3

DAN 3 - PODGORICA SHOPPING CENTAR -TREBINJE- MOSTAR

Doručak. Napuštanje hotela u 10 sati. Nastavak puta prema Podgorici u shopping centar BIG FASHION i slobodno vrijeme . U dgoovoreno vrijeme nastavak puta prema Trebinju i kratka pauza u BINGO centru. Dolazak na odredište u večernjim satima.

First minute cijena po osobi: 239,00 KM do 15.10.2024

Redovna cijena 265,00 KM

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja ili lična karta.

  • Prevoz autobusom turističke klase sa svom pratećom opremom
  • Smještaj u hotelu 4* u Budvi na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • Razgled Budve uz pratnju lokalnog turističnog vodiča
  • Organizacija i pratioca putovanja iz agencije
  • PDV
  • Putničko zdravstveno osiguranje do 60 godina 6,00 KM , od 60-70 godina 12,00 KM
  • Boravišna taksa u hotelu 5,00 KM po osobi i noćenju ( plaća se u agenciji )
  • Fakultativni izlet  ( ne obavezni ) :  „Mini Montenegro tura“  Perast -Kotor ( prevoz,lokalni vodič, vožnja brodicom i ulaznicu za posjetu Gospe od Škrpjela, turističke takse, iskrcaj i ukrcaj Kotor )- 15 Euro
  • Doplata za jednokrevetnu sobu + 50 %
  • Posebno/birano sjedište u autobusu 20,00 KM

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 uplata. Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo promjene rasporeda satnice polaska I posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti. Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uzprethodni dogovor sa klijentima.o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo zamjene navedenog  hotela sličnim hotelom i promjene rasporeda posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti.  Za realizaciju fakultativnih i zleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika /uplata možemo realizovati putovanje uzprethodni dogovor sa klijentima o korekciji cijene.

Smještaj  u  hotelu u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj ili 2 kreveta spojena  i 1 pomoćni  ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.

Avans uplata u iznosu od  gotovinom u agenciji Autoprevoz , internet bankarstvom, virmanom, kartično plaćanje (+3% – plaća se cjelokupan iznos), obročno plaćanje (+10% – plaća se cjelokupan iznos).

Avans – 30 % po osobi za potvrdu rezervacije, ostatak najkasnije do 15 dana prije početka putovanja.

Sa uplatom akontacije/avansa  putnik prihvata Opće uslove putovanja.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvijestiti organizatora putovanja. Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu putovanja, i to:

– 10% ako se putovanje otkaže do 30 dana prije početka,

– 20 % ako se putovanje otkaže 29 do 15 dana,

– 50 % ako se putovanje otkaže 14 do 8 dana,

– 100 % ako se putovanje otkaže 7 do 1 dana

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba ili info@autoprevoz.ba

Budva