Istra – NP Plitvice – Krk, Rijeka, Opatija, Zadar – 4 dana

Additional information

CijenaNa upit
1

DAN 1 - MOSTAR - PLITVIČKA JEZERA - OMIŠALJ

Polazak iz Mostara u jutarnjim satima. Razgled NP Plitvičkih jezera. Najposjećeniji među osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj je uvršten u Popis svjetske baštine (UNESCO) 1979. godine, među prvima u svijetu. Prema IUCN-u, koji definira osam kategorija zaštite prirodnih područja, Plitvička jezera pripadaju drugoj kategoriji – nacionalni park, koja označava zaštićeno područje .Površina je 29,615 ha. Samostalna šetnja po parku. Nastavak putovanja po dogovoru .Dolazak u hotel u Omišlju na Krku. Smještaj u hotelu, večera, noćenje.

2

DAN 2 - KRK - CRIKVENICA

Doručak. Poludnevni izlet na otok Krk. Razgled starog grada, Povratak u hotel. U popodnevnim satima  fakultativni izlet u Crikvenicu. Posjet akvariju – zbirka od preko 150 vrsta tropskih i jadranskih riba. Večera u hotelu, Zabavno večer ,noćenje.

3

DAN 3 - RIJEKA - OPATIJA

Doručak. Poslije doručka poludnevni izlet u Rijeku i Opatiju. Kratska posjeta Rijeke sa lokalnim vodičem. Nastavak putovanja do Opatije. Šetnja čuvenom Lungomare, dugom 12 km, koja dijelom prolazi i kroz opatijski perivoj, hortikulturi spomenik površine 3,6 hektara, sa oko 150 biljnih vrsta iz cijeloga svijeta. Povratak u hotel. Večera,noćenje.

4

DAN 4 - ZADAR - MOSTAR

Poslije doručka, nastavak putovanja prema Zadru. Po dolasku u Zadar razgled grada u pratnji vodiča – antički i srednjovjekovni bedemi sa Kapetanovom kulom iz XIII stoljeća, antički forum, , kopnena vrata iz XIV stoljeća… .Slobodno vrijeme za šetnju.Nastavak putovanja prema Mostaru. Uz usputna zaustavljanja za odmor, dolazak na odredište u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA:  000,00  KM

Kalkulacija rađena na bazi  uplata+  nastavnice/ka u autobusu 49 sjedište

U slučaju manjeg broja prijavljenih uplata UČENIKA , agencija Autoprevoz-Bus zadržava pravo izmjene cijene aranžmana .Ukoliko korisnik usluge ( škola) izrazi želju za promjenom plana programa ekskurzije, kao i dodatnih izleta, agencija Autoprevoz-Bus zadržava pravo korekcije cijene aranžmana ekskurzije.

Organizator putovanja ne garantuje dostupnost smještaja u hotelu za tražene  termine, te u tom slućaju može ponuditi drugu alternativu. Hoteli  nisu u mogućnosti osigurati sobe na istom spratu hotela za grupu.

Agencija zadržava pravo izmjene izleta i zabavno večer ukoliko bude potrebe za istim zbog insistiranja hotela ili vremenskih neprilika.

Mogućnost plaćanja u više mjesecnih rata ( II,III i više ) u dogovoru sa školom, regulisano ugovorom. Uz program važe opšti uslovi putovanja  Agencije Autoprevoz Mostar.

Ukoliko se donese potvrda od škole da je boravak učenika u okviru redovne nastave, boravišna taksa u hotelu se ne plaća.

  • Prevoz autobusom”Autoprevoz-Bus-a visoke turističke klase (video, klima,WC)
  • Smještaj u hotela Adriatic 2*u Omišalju na bazi 3 polu pansiona ( večera, doručak ) u višekrevetnim sobama
  • Posjete Zadru,Opatiji, Rijeci
  • Ulaznicu za NP Plitvička jezera
  • Usluge lokalnih vodiča u Rijeka, Zadru i Opatiji
  • Ulaznica za akvarij u Crikvenici
  • Putničko zdravstveno osiguranje
  • Pratilac i organizacija putovanja¸
  • Ulaznice za zabavno večer
  • Kaucija u hotelu ( ukoliko se dogodi neka šteta) – 50 KUNA po osobi
  • Ulaznice za zabavno večer
  • Kaucija u hotelu ( ukoliko se dogodi neka šteta) – 50 KUNA po osobi
  • Važeci biometrijski BH pasoš
  • (Državljani BiH pri putovanju u zemlje članice EU i zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma moraju posjedovati putnu ispravu koja važi najmanje 3 mjeseca od datuma namjeravanog boravka u zemljama članicama EU ili potpisnicama Šengenskog sporazuma.)
  • Saglasnost oba roditelja ( gotovi formulari se nalaze u opštini) za djecu do 14 godina,
  • Saglasnost ovjeriti na : 1. opštini

Brojno stanje učenika ( muških i ženskih),Brojno stanje profesora ( muških i ženskih),Spiskovi učenika po autobusu kako se rasporede razredi: ovjereni i potpisani od strane škole i  direktorice

Istra
Plitvička jezera slika vodopada